دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۳
عده ای به نام شیعه و سنی تیشه به ریشه اسلام می زنند

حوزه / معاون امور بین الملل ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: شیعه و سنی باید با اتحاد و همدلی راه نفوذ دشمن را در ایجاد شکاف میان مسلمین مسدود کنند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از ارومیه، حجت الاسلام سیدحامد علم الهدی، امروز در همایش «قیام امام حسین(ع) از دیدگاه اهل سنت» اظهار داشت: مسئله قیام سیدالشهدا(ع) در عصر و برهه ای اتفاق افتاد که امر خلافت بعد از رسول الله با ظهور بنی امیه از جنبه خلافت تبدیل به سلطنت و پادشاهی شد؛ شهادت سلاله پیامبراکرم(ص) حدود نیم قرن بعد از رحلت نبی مکرم و همچنین اوضاع حکومت داری بعد از شهادت رسول خدا(ص) در سال 61هجری به گونه ای رقم خورد که می توان شرایط اسف بار آن زمان را در بیانات شریف اباعبدالله الحسین(ع) دریافت نمود.

وی تصریح کرد: در حالی که نیم قرن از رحلت پیامبر اکرم(ص) نمی گذشت، یزید بن معاویه شرب خمر را آشکارا انجام می داد و احکام اسلام را زیر پا می گذاشت واین مسئله از عوامل شکل گیری نهضت عظیم عاشورا شد.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: اعتقاد ما بر این است که اگر قیام  امام حسین(ع) و شهادتش نبود وضعیت اداره حکومت اسلامی به صورتی پیش می رفت که با ادامه حکومت یزید و دنباله روی حکام بنی امیه کاملاً وضعیت به زمان جاهلیت قبل از اسلام باز می گشت.

پاسخ به یک شبهه

وی بیان داشت: حدود سه سال قبل از طریق اینترنت و از سوی یکی از اندیشمندان جهان اسلام مقاله ای منتشر شد که در آن کسانی را که در واقعه عاشورا در طرف مقابل امام حسین(ع) شرکت داشتند با این سئوال که آیا اینان شیعه بودند و یا اهل تسنن مورد تحلیل و نتیجه گیری قرار گرفت.

این محقق حوزوی  افزود: در این مقاله با تاخت و تاز به شیعیان، بیان شده  بود که اهل تشییع خود در قیام عاشورا می کشند و بر کشته های خود ناله و زاری می کند، این موضوع از سوی علما و حوزه های علمیه در شبکه های مختلف مورد پاسخ و تحلیل قرار گرفت، ولی واقعیت امر آن است که در زمان واقعه کربلا موضوع شیعه و سنی مطرح نبوده و این مهم حداقل تا امامت امام صادق(ع) به عنوان پایه گذار مکاتب اسلامی وجود نداشته است، نکته مهم این امر نشان از ایجاد شبهه و سئوالات انحرافی در تفرقه اندازی میان شیعه و سنی است.

حجت الاسلام علم الهدی، تحرکات دشمن را در ایجاد ذهنیت های غلط در برابر شیعه و سنی مدنظر قرار داد و خاطرنشان کرد: امروز دشمن درصدد روبروی هم قرار دادن شیعه و سنی است که بایددراین زمینه هوشیار باشیم.

وی، وظیفه رسانه های داخلی را در ایجاد فضای مودت و بصیرت افزایی مهم عنوان کرد و افزود: دشمن بی کار ننشسته است  لذا باید از تمام ظرفیت ها در شبهه زدایی و تبلیغ چهره زیبای اسلام بهره ببریم، علما و روحانیون شیعه و سنی گفتگو ها، تقریب ها و الفت ها را در جامعه نشان دهند و مانع از رخنه دشمن در صف مسلمین توسط استکبار شویم.

این پژوهشگر دینی، باتاکید بر اهمیت جایگاه رسانه ها در تبیین واقعیت اسلام، بیان داشت: امروز برخی  شبکه های ماهواره ای و اینترنتی با ساخت شبکه های مختلف به نام اسلام، علیه اسلام در حال فعالیت بوده و با نام شیعه و سنی تیشه به ریشه اسلام می زنند ، لذا رسانه های داخلی نقش خطیری در آگاه سازی مردم و  رساندن صدای اسلام ناب محمدی به گوش جهانیان دارند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha